Jom la Follow Saye:)

Searching for female photographer?

Monday, November 30, 2009

Wishlist


Monday Blues..

Jam menujuk pukul 10.47 am, mengatok betol aku nie..Mane tak nyer smlm travel ke johor sorang-sorang..gerak dr Port Dickson dalam pkul 11.15 p.m, sampi johor dalam pkol 2.30 am..Pastu da sampi rumah xley tido pulak..mmg la mengantok pagi nie..

Mungkin lepas ni no more love story untill i got 1..hehe..so skrg aku nak cita ape benda yang aku teringin sangat skarang nie..

Pape pon yang paling penting aku kena cari satu position yang permanent.. Klu tak sampi bile-bile la camnie....haihhh..

Wishlist:

1. Permanent Job
Pape pon untuk make any wishlist to become true, i ave to get a permanent job. Skarang nie walau training dengan compeni yang well-known tapi aku nyer pay slip still tak laku untuk buat loan sebab dalam payslip tulis allowance.

Position: Engineer
Interest: Oil and gas, electrical, Sime Darby

2. Suzuki Swift (SWT customize Ed)














Ini angan-angan jer..kalau monthly dalam 900 mampu la kot nak pakai..kalau tak aku pki MyVi aje..huhu..tapi kalu ade sape-sape nak derma swift satu sila la bgtau aku eh..(^^,")

Price : 73, 788
Color : White





3. Braces
Gigi aku tak lar cantik sgt..ade kejongangan skit..huhu...so nak pki braces so dat aku jd cantik skit pasni..huhu..mane tau ade laki ensem n kaya nak kat aku..huk3! n menurut mmbr2 yang pakai braces, diorg jd kurus masa pki benda ni...so sambil mencantikkan gigi, leh menguruskan badan..mmg hot aku pasni..hahahaaaa....

4. DSLR

















Aku mmg dah lame mengidamkan DSLR..dulu time practical, aku bercadang nak beli, last2 tak jadi sebab duit habis dibelanjakan kat benda tak sepatotnyer..huhu...tp skrg aku menyesal..dulu kalau tahan nafsu sikit mesti da ade da benda nih..lagipon time tuh tak de sape kawan-kawan yang pakai..mesti best kalau jadi first time tuh..bangga beb! ceh...salah niat (sambil-sambil)..huhu..

Model: Nikon D90



5. Smart Phone












Model tak kisah, tp currently aku ske yang model Nokia N97 ni..Tp aku sudah lame suke Blackberry, tp N97 ni da ok dah...

Feature: 3G, Navigator, GPS, Wi-fi, Touch screen
Price: approx RM 2,300

stakat skarang nie 5 ni dulu..sebenarnya ade banyak..tp tak tau la bila satu antara lima ni nak dapat...



4 comments:

shepha said...

uih.sedih.

rAmiZa.mY said...

ouh ko trening eh skang?
hahaha ok la tu..
kumpul pengalaman..
nt leh demand

:: nisa_alwy :: Loowie :: ica :: said...

oit..curik2 bace eh!!hahah..

rAmiZa.mY said...

mane ade curik..
kalu curik ak x post komen kot..
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

If u like it please share with ur friend! xoxo