Jom la Follow Saye:)

Searching for female photographer?

Friday, February 13, 2015

Baju aqiqah Amni Nurjannah





Bunga telur aqiqah







Majlis Aqiqah Amni Nurjannah

Assalamualaikum

Yeay jom update blog, lame btol Nisa tak buat new entry. Alhamdulillah tepat 4.45 am pada 6 November 2014 Nisa selamat melahirkan baby girl dgn berat 2.8kg. Abi menamakan puteri sulungnya dgn nama AMNI NURJANNAH yang memberi maksud "Ketenangan Cahaya Syurga".

Now Amni Nurjannah dah 3 bulan 8 hari seberat 4.9kg. Alhamdulillah Amni Nurjannah fully breastfeed, nanti kite cerita pengalaman breastfeed tak mudah ok! tp syukur dpt motivate diri n akhirnya berjaya jgk BF sampai 3 bulan 8 hari dan seterusnya Insyallah...

8 February 2015 kitorg plan utk majlis aqiqah utk Amni Nurjannah. Kitorg buat berendoi & aqiqah shj. Gunting kite sorok awal2 ok! hehe..sebab Amni dah cukur rambut dia licin mase hari kedua dilahirkan & siap ditahnik skali oleh Ustaz Hisyam Imam Besar Masjid Kuala Pilah.

Persiapan utk majlis aqiqah ni singkat sgt. 2 minggu je.. Actually kitorg nak buat on 31 Jan tapi byk kumpulan berzanji dah fully booked, so terpaksa anjak ke minngu berikutnya.

Umi Amni sempat siapkan 50 pcs bunga telur, 40 beg doorgift, headband & dress aqiqah Amni Nurjannah dan pelamin buai berendoi HEHEHE.. tu je yang sempat Nisa buat. Memula nak jahit baju sendri jgk, tapi tak sempat so terpaksa la pakai baju nikah dlu utk match dgn baju dress Amni..

Baju amni ni express je design, gunting n jahit. xsampai 3 hari. kite geledah kain2 chiffon n satin lebih stock uk buat ttudung n prada lace yg ada.. pastu kain net utk buat veil kita potong letak kat bahagian skirt spy nampak kembang skirt amni tu..hehe..

So ni semua gambar2 sekitar majlis aqiqah Amni Nurjannah. buat ibu2 mak2 yang nak buat majlis aqiqah boleh buat tempahan pelamin aqiqah contact Nisa kat 0176648602











Monday, September 22, 2014

32 weeks pregnancy

Alhamdulillah dah hampir 8 bln dah.. tak lame lg kan. dlu masa takde lg sibuk nak sgt ade anak.. Ni bila dh msk 8 bln rasa mcm tak ready pun ade..huhu..nervous plak rasanya.. badan dah rase berat gile ni, almaklumlah dah berat 70kg.. errkkk :0 huhu..

Well, brg2 baby dah bli dah tp tak banyak laa.. tak tau ape lg nak bli.. takde nak bebel pjg2.. nnt kite share lg crita yeeee..

Friday, September 5, 2014

Tudung Lace RM65

Hana Halfmoon 
Ready stock! 
Setiap color cuma ada sehelai. 
RM65 per pcs. 
Email nissarary@gmail.com



Tuesday, August 12, 2014

Borderlace RM10 semeter

New stock! 

Harga RM10 semeter
Setiap set sudah dipotong dgn panjang 1.5meter. Lace sepanjang 1.5m boleh dijahit pada depan bawah baju & keliling dua belah hujung tangan. Atau boleh juga klu korang nak jahit keliling bawah baju, pastu yg balance lace boleh patch sikit kat lengan..

BL67 - cream
BL68 - gold
BL69 - pure white
BL70 - electric blue
BL71 - dusty pink
BL72 - emerald green
BL73 - silver ( takde dlm gambar)


Pm or email nissarary@gmail.com to purchase.

Tuesday, June 24, 2014

Lace shawl


White + pink lace shawl

Ready stock 5 helai
RM40 sehelai
Utk order sila pm fb "Nissa'rary" atau email nissarary@gmail.com



White Lace Shawl
RM70 per pcs
Sesuai dipakai utk majlis nikah
Ready stock 3 pcs
Utk order sila pm fb "Nissa'rary" atau email nissarary@gmail.com

cara pemakaian lace shawl




Harga tidak termasuk postage
Semenanjung RM6
Sabah/Sarawak RM10

Thursday, May 8, 2014

New stock: diamond appliqué veil (edisi mampu milik)

Kalini kami jual murah2!!! Cpt2 sebelum kehabisan stock
RM150 per pcs
( RM140 cheaper than the older version) 

Email nissarary@gmail.com



Thursday, March 13, 2014

Prada Lace RM80 per meter

Customer order prada lace.

 RM80 per meter.

 Bli 2 meter RM150.

 Berminat boleh email nissarary@gmail.com 

 


PRE-ORDER Vol 3

Closing date: 26/3/14. 

Eta: 15/4/14


PAST ORDER

---------------------

PRE-ORDER Vol 2.

Closing date: 12/3/14. 

Eta: 1/4/14



Available color
---------------------
1 - Red
2 - Navy Blue
3 - Mei (shocking pink)
4 - Deep Beige
5 - Orange
6 - White
7 - light pink
8 - Treasure Blue
9 - Black
10 - Red Wine
11 - Deep Purple
12 - Brown
13 - Peacock Orchid
14 - Beige
15 - Grey
16 - Lavender
17 - Champagne
18 - Emerald Green
19 - Scholar Green
20- rose red
21- fushia
22 - offwhite

*Strictly for serious buyer pm or email nissarary@gmail.com for further info. 

Tuesday, January 28, 2014

Chalk board RM10


White board / chalk board for SALE. 

RM10 per pcs. 
Limited stock. 
A4 Saiz 19.5 x 29.5 cm 

Sesuai digunakan as prop utk photobooth/photoshoot. 

Jika anda berminat utk order pm di fb page, WeChat id - nissarary, or email kami nissarary@gmail.com 



Friday, January 10, 2014

Veil murah

Harga runtuh habis! Veil color hijau lime & cord lace color cream. Ade beading & 3D flower. Berminat boleh pm atau email kami di nissarary@gmail.com Ade SEHELAI shj. Jadi siapa cpt dia dpt ��



Thursday, January 9, 2014

Bussaina Shawl



Bussaina shawl
RM90

- Saiz: 1.8m x 0.6m
- Jenis shawl: long shawl with end- curve ( hujung tudung seperti suku-bulatan.
- Color kain: boleh pilih
- Lace : cuma color putih & hitam shj.
- manik putih/hitam+color kain


Ready stock 
A1. Putih 
A2. Cream
A3. Mint green
A4. Pink
A5. Dark purple
A6. Chocolate
A7. Orange
A8. Kelabu
A9. Biru
A10. Emerald green

Berminat pm kami di fb atau email nissarary@gmail.com







Tuesday, December 24, 2013

Borderlace on SALE

Sale bermula hari ini 4pm (24/12/13) hingga 4pm (25/12/13) esk! 

Jumlah pembelian melebihi RM50 dpt free postage!


Berminat nak order lace boleh pm kami di fb page Nissa'rary atau email nissarary@gmail.com . Cpt! Jgn terlepas ;)





Wednesday, December 18, 2013

Stock 7: patch lace & borderlace


PL37
RM8 per pair ( SOLD OUT)
Color: gold

PL38
RM10 per pair
Color: offwhite
Description: beaded patch lace (sudah dijahit manik)


PL39
RM10 per pair
Color: gold
Description: beaded patch lace (sudah dijahit manik)


Border lace terbaru!
Sila ke fb page "Nissarary" utk harga setiap border lace atau email ke nissarary@gmail.com






















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

If u like it please share with ur friend! xoxo