Jom la Follow Saye:)

Searching for female photographer?

Tuesday, March 5, 2013

Saye photographer wanita jgk!

Assalamualaikum,

Saje nak promote diri sendri..hehuhehuehe :D

Sebelum terjebak dalam Something Borrowed By NisaAlwy, Nisa dgn tunang buat photography service. Basically kalau majlis tunang nisa buat sorang-sorang je. Tapi kalau nikah dan kenduri kawin kena la buat dengan En tunang. Memang dari dlu suka dan teringin sgt nak ade DSLR, since masih belajar kat uni dlu tp i'm not from rich family lgpun masa zaman tu DSLR masih mahal. Jadi cuma boleh dijadikan angan-angan atau wish list ajela.

However two years ago, Nisa kena beli jugak DSLR. tapi bukan untuk diri sendri, Nisa kena bli DSLR tu sebab lil sis nisa yang amik Mass Comm kat UiTM kena belajar pakai DSLR. pffftttt. dala lame verangan nak pakai, tup2 kena bli kasi adik pakai..hahaha..pasrah jela. Actually Nisa mmg suke sgt Nikon, verangan jugak nak bli D90 masa tu..huhuh..Yela masa tu D90 mmg tgk hot la katekan! Tapi nak wat camne, kekangan duit n option yang ada paling dekat ngn Nikon D90 is Canon 550D. Canon pon canon laaaaaaa...

However, surprisingly CANON memang terbaik! if Nisa compare gambar antara Nikon D90 dgn 550D, i can tell you 550D produce better pic. And if korg survey tengok most photographer Chinese mesti pakai kamera canon n jarang2 sekali diorg pakai Nikon, so there must be reason why kan.

So ladies kalau nak checkout hasil kerja nisa boleh tgk kat blog or fb page.

Blog -----> LensaNisaAlwy
Facebook page -----> Lensa NisaAlwy & N.A.F The Images
atau boleh email naftheimages@yahoo.com utk sebarang pertanyaan & quotation.

btw as usual millage atau transportation fee majlis di Seremban FOC yeee! Selangor & KL cuma RM50 je transportation.

Meh cuci mata jap skit2 hasil kerja nisa ni.

Majlis Tunang Blogger "Celoteh Cik Fadh" 


    


Nikah & Resepsi Zura & Azizol

Maternity photoshoot

















dah banyak lagi..penat nak paste gambar..meh la tgk kat fb page ye or blog lagi bykkkkk! huhuh..




2 comments:

cik fadh said...

k.nisa mmg terbaekkkkk !!

Aida Jelita said...

lawa gambar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

If u like it please share with ur friend! xoxo