Jom la Follow Saye:)

Searching for female photographer?

Wednesday, February 20, 2013

100-Days Journey

Assalamualaikum,

Phewww kejap je dah nak masuk march. How fast time flies! tinggal 100 days to go! damn! Nisa tak tempah lg baju nikah T.T

Padahal en tunang dah siap hantar tempah baju nikah.. penat gile survey, semua upah jahit baju RM500 ke atas! mentang-mentang dengar baju Nikah trus diorg up kan duit, padahal material same je mcm baju biasa. wtf btollah. Ingat nak mengadu kat cek tunang, tup2 dia lak bukak cerita.

"tau tak brapa upah jahit bj melayu saya?"
me "haa, brapa?"
en tunang "RM200"

Gile la weh! memang bole buat duit..huhuhuh.. conclusionnye, kena la tingkatka skill menjahit pasni..kui3..

Few things je dah settle mcm makeup & photographer. Even venue pun masih lg pending. Sesiape yg boleh tlg nisa cari dewan kat Seremban tu? TOLONGGGGGGG! last2 nanti kawin tepi jalan jela wehhh..

Btw, by April Nisa akan stop ambil semua custom made shawl, halfmoon atau veil. Kebanyakkan yang buat order tudung sampai ade majlis bulan 6. So memang kna settlekan cepat.

Btw after balik dari OS bulan januari memang sangat sibuk. Settelkan order sane-sini, sampai preparation sendri terabai..huhu..



5 comments:

Anne Rihann said...

hope segalanya berjalan lancar ye Nisa, dup dap dup dap lg 100days jek!!! :)

:: NisaAlwy :: said...

amin..harap2 mcm tu..huhu..

Aida Jelita said...

jangan stress. yang penting tok kadinya!!

:: NisaAlwy :: said...

Itu mmg penting! Klu x, xkawin le gamaknyer..huhu

cik fadh said...

tinggal 100 hari jek lagik???? owh ptot la k.nisa sbuk je..btq gud luck tau tuk segala preparation..mst gojes meletop ni nnt..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

If u like it please share with ur friend! xoxo