Jom la Follow Saye:)

Searching for female photographer?

Wednesday, January 30, 2013

Apillique diamond Shawl for SALE!!


updated on February 13
SOLD OUT


Assalamualaikum..

Nisa ada sehelai tudung apillique diamond utk dijual, ready stock, dengan harga rm250 ( harga asal RM350) Jika anda berminat sila drop email ke 
atau visit our fb page 

Murah nisa bagi ni. Tp tudung ni cuma sehelai shj, so sape yg cepat dia lah yang dpt.. Harga sebenar shawl ni RM 350 tapi nisa just jual RM250. Murah kan?!!

Cpt! Klu lambat dh kena sebat nisa tak tau.. Huhu...

STOCK CLEARANCE
Apillique diamond Shawl
--------------------------------
*1st come 1st serve basis
*diamond color pink
*tudng half-moon color putih susu; material chiffon georgett berkualiti
*cuma ada sehelai shj
*boleh request samada nak buat veil atau tudung half-moon
**harga tidak termasuk charge poslaju rm7

Ni la gambar tudungnye..sesiapa yg berminat boleh email nisa kat nisaalwy.sbbna@gmail.com






Jika anda berminat sila drop email ke 
atau visit our fb page 

2 comments:

nurul jannah said...

salam nk tanya applique diamond shawl ni avalaible lg x?custom made ke

:: NisaAlwy :: said...

Cuma ada yg baru, yg ni dh dijual..sebarang pertanyaan boleh diajukan ke nisaalwy.sbbna@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

If u like it please share with ur friend! xoxo